Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

VÉDELEM A VÉGREHAJTÁS ELLEN

 

Végrehajtó a házban - küldjük el? Van jobb megoldásunk, amellyel megvédheti tulajdonát és folytathatja üzleti tevékenységét.

Talán pont az Ön ajtajánál csönget a végrehajtó. Ez a kellemetlen látogatás óriási törést tud okozni mind a magán-, mind a szakmai életben. Csak Önön múlik, hogy hagyja-e. Ha a végrehajtó Önt keresi, akkor nem engedheti meg magának, hogy saját bankszámlája vagy üzletrésze legyen, hiszen a bírósági végrehajtó mindkettőt befagyaszthatja.

Esetleg úgy gondolja, hogy félelemben, szabadság nélkül kell élnie az életét. Ha már járt úgy, hogy azt gondolta, feladja és a homokba dugja a fejét, akkor mi most néhány pillanatban megmutatjuk, hogy ez lehet másként is.

Lehet, hogy a strucc egy helyes állat, de üzleti céljai nincsenek - ne vegyen róla példát, ne dugja fejét a homokba. A kötelezettségvállalások jönnek maguktól. Ha Ön úgy dönt, hogy nem törődik a beérkező levelekkel vagy a végrehajtót nem engedi be, attól még további tételekkel nőhet az adóssága, ilyenek lehetnek a bírósági költségek. A statisztikák riasztóak. Évről évre egyre több embert keresnek a végrehajtók.

Van megoldás. El tudja képzelni, hogy úgy végzi a dolgait, hogy a végrehajtó keze  nem fér hozzá a jövedelméhez? Joga van a méltóságteljes üzleti és magánélethez!

A végrehajtás hamarabb utolérheti, mint ahogy a szót magát ki tudná mondani.  A végrehajtó keze nagyon messzire elér. A bírósági végrehajtó befagyaszthatja a bankszámláját és elveheti a fizetését. Mindez nem csak Önt érinti. A családja, férje vagy felesége Önnel együtt kerül nehéz helyzetbe. Napjainkban anélkül is könnyen bajba kerülhetünk, hogy ténylegesen tartoznánk valakinek. 

A végrehajtás és a házastársi közös tulajdon

A vállalkozók helyzete még ennél is rosszabb. Ne becsülje alul a kockázatok elosztását és ne töltsön több álmatlan éjszakát azzal, hogy miként fogja talpra állítani összedőlni készülő cégét. Anélkül is kerülhet nehéz helyzetbe, hogy a kötelezettségei felhalmozódnának.

Általában az emberek nem törődnek azzal, hogy az adósságuk másokra is maradhat, például a családra. A felesége elfelejtette említeni Önnek, hogy van egy kis hiány a kasszában, amivel nem számoltak, mostanra viszont a hiány már nem is olyan csekély? Ilyenkor már nem segít a közös vagyon leredukálása, különösen ha az adósság az új vagyonmegosztás bejegyzése előtt keletkezett.

Bár szeretne üzleti tevékenységet folytatni, tisztában van az értékeivel, tudna vállalkozni, de az adott országban ez nem lehetséges. Ha volt valamikor fizetésképtelen, talán még most is tiltólistán van. Paradox módon pénzügyi szabadságra lenne szüksége az adósságok kifizetéséhez, de pont ezt nem kapja meg. A végrehajtás áthatolhatatlan fala megakadályozza ebben.

A jogszabályokat betűről betűre betartva megteremtettük a módját, hogy megvédjük azokat a vállalkozókat, akiket a végrehajtás fenyeget. Kerülje el a bizonytalanság, az útkeresés okozta stresszt! Az általunk kínált megoldással nem kell megtapasztalnia azt a szégyenletes érzést, amikor nem tud hozzáférni a pénzéhez, és szégyenkeznie kell a családja előtt.

Amit ajánlunk:

  • eszköz a biztonságos vállalkozáshoz és pénzügyeinek védelméhez
  • tér és idő, hogy fellélegezhessen és normálisan folytathassa üzleti tevékenységét
  • eszköz, mellyel folytatni tudja az üzleti tevékenységét
  • végrahajtás elleni védelem üzletrésze vagy teljes vállalkozása részére
  • külföldi befektetői pozíció

A politikusokra várni, hogy majd módosítják a törvényt, olyan, mintha az időjáráselőrejelzésre hagyatkoznánk, ahol drámai módon előadják, hogy holnap esik, de talán a nap is kisüthet.

Szolgáltatásunk nem azoknak az embereknek szól, akik nem hajlandók felelősséget vállalni azért, ami az életükben történik. Nem szól azoknak, akik másoktól várják a megoldást.

Ha az ország, ahol él, nem nyújt védelmet az Ön számára, akkor máshol kell azt keresnie. Szolgáltatásunk mindazoknak szól, akiket a végrehajtás veszélye fenyeget.

Azoknak adunk eszközt a kezébe, akik nem vesztették el a reményt, cselekvésre készek, és úgy döntöttek, hogy az életüket önmaguk akarják irányítani.  Egyetlen elvesztett meccs nem dönti el az egész bajnokságot!

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.