Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

VÁLSÁGMENEDZSMENT

Az életben vannak pillanatok, amikor egyszerűen semmi sem sikerül. Ismeri a közmondást: egyszer lent, máskor fent? Így van ez az üzleti életben is. Ha a kedvezőtlen pillanat bekövetkezik, mi készen állunk, hogy kisegítsük Önt a bajból. A válság egy olyan rendkívüli állapot, amikor csökken a termelés vagy más típusú problémák merülnek fel. A lízingdíjak, számlák, bérek,  egyéb költségek kifizetése nem várhat. Még akkor sincs késő cselekedni, ha az adósságok már felmerültek.

Ekkor jövünk mi a képbe. Átvesszük Önöktől az irányítást és kéz a kézben haladunk tovább. A cél felé irányítjuk mind a csoportot, mind az egyént, és ezt megtanítjuk Önnek is. Ha a fegyelem hiányzik, itt vagyunk, hogy a megfelelő pályára állítsuk és irányt mutassunk. Ha a motiváció hiányzik, megtaláljuk. Ha maga az irányítás mestersége, megtanítjuk.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben és irányt mutassunk.

Válságkezelésre akkor van szükség, amikor a tulajdonos reményvesztetté válik és nem képes egyedül uralni a helyzetet.

Legyőzzük az eladósodást, a rossz hangulatot, lustaságot, a túlzott toleranciát, azaz igazságtalanságot.

Ne maradjon magára a problémáival. Keressen fel bennünket.

A munkafolyamatok:

 • meghatározzuk a célokat
 • válságmenedzsert nevezünk ki
 • felmérjük a helyzetet
 • válságtervet dolgozunk ki
 • a tervet ismertetjük minden alkalmazottal és érdekelttel
 • a céget cél irányába vezetjük
 •  mindezt megtanítjuk Önnek

A válságkezelést szakemberre kell bízni. Megoldjuk a problémákat, így Ön újra talpra állhat.

Teljeskörű válságkezelési szolgáltatást kínálunk. Számos tapasztalt válságmenedzserünk van, sokrétű ismerettel, meggyőző eredményekkel. Tapasztalt szakembergárdát biztosítunk a projekthez, melynek eredményeként ki tud lábalni a válságból, a nehéz helyzetből. Ha nincs elég tapasztalata vagy ereje a helyzet megoldásához, itt vagyunk mi.

Komplett változtatásokra vagy gyors cselekvésre van szüksége?

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS FOLYAMATA

Részben (pl. részlegvezetés, termelés stb.) vagy egészben átvesszük a cég irányítását. Az intézkedések  végrehajtása és a megfelelő jövőbeni vezető kiválasztása után az ideiglenesen kinevezett menedzser visszaadja az irányítást az állandó ügyvezetésnek.  Az átmeneti időszakban Ön természetesen teljeskörűen átlátja a válságmenedzser tevékenységét. Minden stratégiai lépést, a hozzárendelt feladatokat és célokat folyamatosan Ön hagy jóvá és Ön ellenőriz.

A sikertelenség és a siker szoros kapcsolatban állnak egymással, csak ezt elfelejtették elmondani az iskolában. Amikor gyerekek voltunk, nem zavart, ha elestünk és fel kellett állni, de mióta felnőttünk, szégyelljük az esést és félünk segítséget kérni.

Az Ön ideje a legnagyobb kincs.

Ne felejtse el, hogy a hiba bevallása nem jelent gyengeséget, sőt az sokkal inkább az erő megnyilvánulása. Ez pedig Önben benne van. Segítünk abban, hogy ezt újra felfedezze. A legjobb leckét fogja kapni tőlünk. Irányításunk alatt Ön igazi nyertessé válhat.

Segítünk Önnek "meggyógyítani" a vállalkozását. Gyakran látjuk, hogy cégen belül nehéz beszélni a problémákról. De mint már említettük, a problémák bevallása nem gyengeség.  Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Nem bírók vagy ügyintézők vagyunk, sőt azért vagyunk itt, hogy tőlük megvédjük Önt.  Nagy hangsúlyt fektetünk a nyitottságra és az információk átadására. Ez az egyetlen módja annak, hogy a leghasznosabb módszert találjuk meg.
Meghallgatjuk Önt, beazonosítjuk a pozitívumokat és negatívumokat, felderítjük a veszélyeket, feltárjuk a lehetőségeket és az azokhoz vezető utat.

Amit nyújtunk:

 •  folyamatoptimalizálás
 •  költségoptimalizálás
 • céloptimalizálás
 • a marketingstratégia optimalizálása
 • ellenőrzési rendszer létrehozása
 • konszolidáció
 • revitalizáció
 • felépülés
 • a vállalat üzleti tevékenységének stabilizálása

A győzteseknek sokszor éppen a kudarc mutat utat. A győztesek a kudarcot tiszteletben tartják és a későbbi fejlődés javára fordítják. 
Nem az a fontos ami volt, hanem az, ami lesz!

ZENRON
Együtt a jobb holnapért

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.