Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

TÖRVÉNYEKNEK VALÓ MEGFELELÉSSEL KAPCSOLATOS TANÁCSADÁS

Üzleti siker kockázatok nélkül

Az üzleti környezet egy kihívásokkal teli, néhol zavarosnak tűnő világ. Nemcsak a versenytársakat kell legyőzni, hanem sok esetben a jogszabályokat, rendeleteket, előírásokat is. A változások nyomonkövetése időigényes feladat. Tanácsainkra hallgatva felesleges izgalmak nélkül tudja folytatni üzleti tevékenységét.

Mit jelent a törvényeknek való megfeleléssel kapcsolatos tanácsadás?

Az üzleti tevékenység folytatásakor számos szabályt kell betartanunk. A jogszabályoknak való megfelelés annyit jelent, hogy a belső folyamatokat úgy alakítjuk, hogy azok megfeleljenek a jogszabályoknak. Alkalmazása kiterjed a büntetőjogi felelősségre, a munkajogi és szerződésekkel kapcsolatos törvények betartására. Foglalkozik a diszkriminációval, bántalmazással, korrupcióval, személyes adatok védelmével, pénzmosással és egyéb kérdésekkel.

A törvényeknek való megfelelés ellenőrzése

A törvények, jogszabályok, rendeletek által előírt szabályok megsértése nagyösszegű büntetéseket és bírósági ügyeket eredményezhet. A törvényeknek való megfelelést számos testület és intézmény ellenőrzi. Egy külső tanácsadó hatékonyan tud segíteni abban, hogy miként essünk át a legkisebb nehézségek és negatív kimenet nélkül ezeken az ellenőrzéseken.

Miért vegye igénybe a Zenron tanácsadását?

Professzionális tanácsadó cég vagyunk és gondosan megkeressük az összes olyan tevékenységet, melyeket a jogszabályoknak történő megfelelés szempontjából ellenőrizhetnek. Megkeressük, hogy mely területeken kell törvényi vagy egyéb szabályozóknak megfelelni, és javaslatot teszünk a belső folyamatok optimalizálására. A munka során megvizsgáljuk a szerződéses dokumentációkat és szükség esetén újakat készítünk. Tanácsadóink elvégzik a munkavállalók rendszeres továbbképzését, figyelemmel követik a vonatkozó törvények és szabályozók változásait és ezekről, valamint a szükséges változtatásokról rendszeresen tájékoztatják Önt. Minimalizálni tudja kockázatát arra nézve, hogy a törvényi előírások megszegéséért az illetékes hatóságok büntetést szabjanak ki.

Külső tanácsadói szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

A jogszabályoknak megfelelő belső működési folyamatok

Belső szabályozók megteremtése

Pénzmosás elleni intézkedések

Munkavállalók képzése (negatív jelenségek, mint például a diszkrimináció és a zaklatás kiküszöbölése)

A vásárlók és ügyfelek felé fennálló kötelezettségek teljesítése

Segítségnyújtás a felügyeleti szervek ellenőrzései során

Szerződéses dokumentációk ellenőrzése

A törvényi megfelelést biztosító tanácsadás keretében nyújtott további szolgáltatások

A jogászokból és konzulensekből álló független tanácsadói cégünk nemcsak a megszokott üzleti tevékenységekkel kapcsolatban tud segítséget nyújtani, hanem új cég bejegyzése vagy különféle engedélyek beszerzése kapcsán is. Csak példaként említjük, hogy nem egyszerű beszerezni az értékpapír kereskedelemre, nem-banki kölcsönök nyújtására vagy éppen pénzügyi befektetési közvetítői szolgáltatás igénybevételére vonatkozó engedélyt. A törvények betartásáért felelős tanácsadó képviselni tudja Önt ezeknek a folyamatoknak során is és biztosítani tudja a problémamentes lebonyolítást.

Jó hírnévnek örvendő tanácsadó cégünk tapasztalt jogi részlege segít Önnek a megfelelő struktúra felállításában, az alkalmazottak hatékony képzésében és a büntetőjogi felelősséggel járó kockázat csökkentésében. A cég jó hírnevének sérülése olyan károkat okozhat ami számokban nem fejezhető ki. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kerülje el a kockázatokat!

Egy informális találkozó keretében készséggel mutatjuk be szolgáltatásunkat.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat. Összeállítunk egy, az Ön igényeire szabott megoldást.

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.