Hívja +36 1 701 0417   info@zenronhungary.com        

RÓLUNK

Nemzetközi professzionális tanácsadói közösség vagyunk, egyesítjük az üzleti szenvedélyt a több éves tapasztalattal.

Tőlünk nem fog hallani üres kiolvasott mondatokat a könyvekből. Világos, érthető és hasznos tényeket kap. A 20 éves tapasztalatnak köszönhetően segíthetünk Önnek válsághelyzetekben az üzleti életben, és új távlatokat nyithatunk a nemzetközi piacon.

Már 20 éve vagyunk a piacon. Gyakorlati tudásunknak köszönhetően tudjuk, miért működnek jól egyes vállalatok és mások csődbe mennek.
A világ 64 országában működünk, akikbe örömmel segítünk vállalkozását bővíteni.

Ezért van bőséges tapasztalatunk globális szinten és tudjuk, hogyan válhat a jó vállalkozó a legjobbra.
Segítünk a vállalkozók növekedésében és a függetlenségük fenntartásában.
Tudjuk, hogyan kell megoldani a kellemetlen üzleti és az élet akadályait.

Csapatunk számos szakértőből áll - vállalkozók, tanácsadók, jogászok, könyvelők, adótanácsadók, könyvvizsgálók. Az élethelyzetet tágabb összefüggésben látjuk, és új lehetőségeket tudunk nyitni a vállalkozók számára. Tudást nem a könyvekből kaptunk vagy mérnöki címből. A legfontosabb a sokéves gyakorlati tapasztalatunk, amelyet ismételten ellenőriztünk.

Mindig csak azt ajánljuk, amit már ki is próbáltunk.
Nem fogjuk magukat terhelni bonyolult és nem menedzselhető elméletekkel.
Hiszünk a gyors cselekvésben és a hosszú távú növekedésben.

Olyan megoldást tudunk Önnek tervezni, amely értelmes és nem működik üres kifejezéseken. A stratégiánkat nem tanítják az iskolában vagy a szemináriumokon. Ezeket az elveket a világ minden táján sikeres emberek használják. A vállalkozó jóléte a mi alfa és omegánk - csak valós célokat tűztünk ki, és nem félünk előbbre tolni a lehetőség határait.

Hisszük, hogy mindenkinek joga van szabadon dönteni, hogyan kell kezelje a pénzügyeit.

 

Az együttműködésünk mindig úgy kezdődik, hogy meghallgatjuk Önt, megértjük életmódját és pénzügyi helyzetét, valódi célokat és stratégiákat állítunk össze. Csak aztán kezdjük el a kívánt cél eléréséhez szükséges tevékenységeket. Néha előfordulhat, hogy kiderül, hogy a szolgáltatásaink nem nyereségesek az Ön számára. Ebben az esetben elmondjuk Önnek egyenesen, és kiválaszthat egy megfelelő útvonalat.

BIZTONSÍTVA VAGZUNK: A TÁRSASÁG SZAKMAI FELELŐSSÉGE 10.000.000 £
Van MLR tanúsítványunk - Money Laundering Regulation

Az élet sikere nem függ a körülményektől. Ez a döntésünk szerint történik. Tegyen helyes döntést, és lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes utat Önnek is.

Hívjon bennünket, örömmel halljuk.
+36 1 701 0417

 

vagy írjon:
info@zenronhungary.com

reCAPTCHA is required.
Védelem a spam, kattints