Hívja +36 1 701 0417   info@zenronhungary.com        

RÓLUNK

Nemzetközi professzionális tanácsadói közösség vagyunk, egyesítjük a szenvedélyt a több éves szakmai tapasztalattal.

Tőlünk nem fog könyvekből vett, üres mondatokat hallani. Világos, érthető, hasznos tényeket tárunk Ön elé. 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően segíteni tudunk válsághelyzetek megoldásában és új távlatokat nyitunk a nemzetközi piacokon.

20 éve dolgozunk ezen a területen. Gyakorlati tudásunknak köszönhetően tudjuk, hogy egyes vállalatok mitől működnek jól, míg mások miért mennek csődbe.
A világ 64 országában vagyunk jelen és örömmel segítünk vállalkozásának bővítésében is.

Sokrétű, globális tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogyan válhat egy jó vállalkozó még jobbá.
Segítjük a vállalkozások növekedését és függetlenségük megtartását.
Tudjuk, hogyan kell áthidalni a kellemetlen akadályokat az üzleti életben és egyéb élethelyzetekben.

Csapatunk szakértőkből áll - vállalkozók, tanácsadók, jogászok, könyvelők, adótanácsadók, könyvvizsgálók. Az élethelyzeteket tágabb összefüggéseiben látjuk és új lehetőségeket tudunk nyitni a vállalkozók számára. Tudásunkat nem könyvekből és nem egyetemi jegyzetekből olvastuk.  Legfőbb erősségünk a sokéves gyakorlati tapasztalat, melyet többszörösen bizonyítottunk.

Mindig csak olyan megoldást ajánlunk, amit már kipróbáltunk.
Nem fogjuk Önöket bonyolult, kezelhetetlen elméletekkel terhelni.
Hiszünk a gyors cselekvésben és a hosszú távú növekedésben.

 

Olyan megoldást alakítunk ki, amely valóban működőképes, nem üres szavakon alapul. Stratégiáink nem tanulhatók iskolákban vagy szemináriumokon. Megoldásainkat sikeres emberek alkalmazzák a világ minden táján. A vállalkozó jóléte a mi alfánk és omegánk – csak reális célokat tűztünk ki és nem félünk kitolni a határokat.

Hisszük, hogy mindenkinek joga van szabadon dönteni a pénzügyeiről.

Együttműködésünk mindig úgy kezdődik, hogy meghallgatjuk Önt, megismerjük életmódját és pénzügyi helyzetét, majd reális célokat és stratégiát állítunk össze. Csak ezután kezdjük el a munkát a kívánt cél elérése érdekében. Néha menetközben kiderülhet, hogy a szolgáltatásaink nem kifizetődőek az Ön számára. Ha ez az eset állna fenn, nyíltan elmondjuk Önnek, így ki tudja választani az Önnek megfelelő utat.

BIZTOSÍTVA VAGYUNK: CÉGÜNK SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA 10.000.000 £
MLR (Money Laundering Regulation) tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Életünk sikere nem a körülményektől függ, sokkal inkább a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes utat.

Hívjon bennünket, várjuk hívását:
+36 1 701 0417

 

vagy írjon nekünk:
info@zenronhungary.com

reCAPTCHA is required.
Védelem a spam, kattints