Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

RÓLUNK

Nemzetközi professzionális tanácsadói közösség vagyunk, egyesítjük a szenvedélyt a több éves szakmai tapasztalattal.

Tőlünk nem fog könyvekből vett, üres mondatokat hallani. Világos, érthető, hasznos tényeket tárunk Ön elé. 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően segíteni tudunk válsághelyzetek megoldásában és új távlatokat nyitunk a nemzetközi piacokon.

20 éve dolgozunk ezen a területen. Gyakorlati tudásunknak köszönhetően átlátjuk, hogy egyes vállalatok mitől működnek jól, míg mások miért nem.
A világ 64 országában vagyunk jelen és örömmel segítünk vállalkozásának bővítésében is.

Sokrétű, globális tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogyan válhat egy jó vállalkozó még jobbá.
Segítjük a vállalkozások növekedését és függetlenségük megtartását.
Tudjuk, hogyan kell áthidalni a kellemetlen akadályokat az üzleti életben és egyéb élethelyzetekben.

Csapatunk szakértőkből áll - vállalkozók, tanácsadók, jogászok, könyvelők, adótanácsadók, könyvvizsgálók. Az élethelyzeteket tágabb összefüggéseiben látjuk és új lehetőségeket tudunk nyitni a vállalkozók számára. Tudásunkat nem könyvekből és nem egyetemi jegyzetekből olvastuk.  Legfőbb erősségünk a sokéves gyakorlati tapasztalat, melyet többszörösen bizonyítottunk.

Mindig csak olyan megoldást ajánlunk, amelyek már bizonyítottak. Nem fogjuk Önt bonyolult, kezelhetetlen elméletekkel terhelni.

Hiszünk a gyors cselekvésben és a hosszú távú növekedésben.

 

Olyan megoldást alakítunk ki, amely valóban működőképes, nem üres szavakon alapul. Stratégiáink nem tanulhatók iskolákban vagy szemináriumokon. Megoldásainkat sikeres emberek alkalmazzák a világ minden táján. A vállalkozó jóléte a mi alfánk és omegánk – csak reális célokat tűzünk ki és nem félünk kitolni a határokat.

Hisszük, hogy mindenkinek joga van szabadon dönteni a pénzügyeiről.

Együttműködésünk úgy kezdődik, hogy meghallgatjuk Önt, megismerjük életmódját, szemlélet, pénzügyi helyzetét, majd reális célokat és stratégiát állítunk össze. Ezután kezdjük el a munkát a kívánt cél elérése érdekében. Néha menetközben kiderülhet, hogy Önnek nem a mi szolgáltatásainkra van szüksége. Ha ez az eset állna fenn, nyíltan elmondjuk Önnek, így ki tudja választani az Önnek megfelelő utat.

BIZTOSÍTVA VAGYUNK: CÉGÜNK SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA 10.000.000 £
MLR (Money Laundering Regulation) tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Életünk sikere nem a körülményektől függ, sokkal inkább a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes utat.

Hívjon bennünket, várjuk hívását:
+36 70 336 1426‬

 

vagy írjon nekünk:
info@zenronhungary.com