Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

READY MADE CÉGEK

A READY MADE céggel lerövidítheti  a vállalkozásához vezető utat.

A ready made kifejezést az előre létrehozott cégekre használják, így azonnal megkezdhető az üzleti tevékenység, nincs szükség várakozásra. A ready made cégeket tudjuk biztosítani áfa-fizetési kötelezettséggel vagy anélkül, bankszámlával vagy bankszámla nélkül. Önt csak egy aláírás választja csak el a cégtől.

Nemcsak Benjamin Franklin ismerte fel az idő értékét, hanem már Seneca is ezt mondta:

"Míg tétovázással és halogatással vesztegetjük az időnket, az élet elfut mellettünk."

Egy ready made céggel nemcsak időt, hanem rengeteg energiát és pénzt is megtakaríthat. Mivel a ready made üzleti vállalkozásoknak már van saját története, maguk egyszerűen csak folytatják a tevékenységet. Ha olyan sikeresen tudja alakítani a vállalkozást, hogy üzleti terve külföldön is sikert arat, akkor így könnyebben bővíthet, megerősítheti a márkát és növekedhet.

Ha meg akarja bonyolítani a vállalkozók életét, küldjön rá uniós jogszabályokat.

Az állami hivatalokban történő ügyintézés manapság nem is olyan egyszerű.  Az elképzeléstől addig a pillanatig, amikor diadalmasan elmondhatja magáról, hogy üzletember vagy üzletasszony lett, akár több hét vagy hónap is eltelhet, ez országonként változó.

Számos európai országban muszáj végigjárni a hivatalok sorát, köztük a pénzügyi intézményeket is. Üzleti tevékenysége során hűségesen fogja Önt követni - a többi üzleti szórakozás mellett - az adófizetés is. Lerövidítheti az utat a vállalkozás elkezdéséhez egy előre létrehozott cég segítségével.

Ádámot és Évát kizárták, mi meghívjuk Önt a paradicsomba.

A ready made céggel járó előnyök megérdemelnek egy kicsit több figyelmet is. Általuk kihasználhatja az  adóoptimalizálással  járó előnyöket. Vállalkozóként Önnek az előírások szerint kell gondoskodnia vállalatáról és biztosítani kell annak székhelyét. Ready made céget több országban is tudunk biztosítani, a listát a lap oldalán találja. Olyan cégszerkezetet alakíthatunk ki, ami számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb az anonimitás, az Ön személyének és tulajdonának védelme - ha véletlenül valakinek kifogása lenne az ellen, hogy Ön sikeres üzletemberré kezd válni.  Egy gondosan megválasztott helyszínen hitelességet és szakmai presztízst képvislő igazolásokat kaphat, melyek nagyban emelni fogják jó hírnevét. Számos ország létezik, ahol a jogalkotók sokkal barátságosabbak a vállalkozókkal.  Ön pedig ezt kihasználhatja. Az offshore vállalat – tehát külföldön bejegyzett vállalat - napjainkban elsősorban az ún. adóparadicsomokban jegyzett cégekre értendő.

Mit is jelent ez? Ezek olyan országok, ahol álmaiból nem fog az adóbevallás miatt felébredni és ahol általában nem kell könyvelést sem vezetni. Minden évben növekszik azoknak a száma, akik úgy döntenek, hogy a hazai jogvédelem hiányában kilépnek a szükségtelenül bonyolult adórendszerből. Fontos megjegyezni, hogy a körülmények minden országban mások és mások,  ezért gondolni kell arra is, hogy mi lesz az offshore vállalkozás tevékenysége, mivel nem minden országban lehet vállalkozni egy adott gazdasági szektorban.

Amikor új vállalkozás indításán gondolkodik vagy új stratégiát szeretne kidolgozni, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel. Tanácsadásunk keretében tájákoztatjuk arról, hogy a célországok közül melyik lehet megfelelő a tervezett jövőbeli fejlesztésekhez.

A Ready Made segítségével elkerülheti az időbeli csúszásokat, így gyorsabban elindíthatja vállalkozását.

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.