Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

NÉVTELEN BIZTONSÁGI SZÉFEK

Önnek is lehet névtelen biztonsági széfe

Elege van már abból, hogy követik mindenhová, elege van a kamerákból, a digitális megfigyelésből és a hatóságoknak küldendő bevallásokból? Úgy érzi, hogy egyre nehézkesebb az üzleti tevékenység folytatása az  országban, és a frissen hozott törvények rengeteg akadályt gördítenek a lába elé? Úgy érzi, hogy másoknak semmi köze az Ön tulajdonához és vágyik a magánszférára? Teljes mértékben egyetértünk magával és van is megoldásunk az Ön számára. Speciális biztonságos széfet kínálunk e célra.

Mi a különbség a klasszikus biztonsági széf és a miénk között?

Klasszikus biztonsági széfet a legtöbb banknál lehet nyitni, de ezek közvetlenül az Ön vagy a cége nevére íródnak.  Ezek végrehajtás vagy bírósági végzés esetén könnyen lenyomozhatóak, és az adott intézmény köteles a hatóságok rendelkezésére bocsátani őket.  A helyzet ugyanaz magánszemélyek és jogi személyek esetében is.

Ez azt jelenti, hogy minden eszköz, értéktárgy, tárolt dokumentáció és tanúsítvány hirtelen egy látszólag biztonságos környezetből a törvény kezébe, a nyilvánosság elé kerül. Ezen a ponton senki sem kérdezi meg, miként gondoskodik a családjáról gyermekeiről, és miből fog élni. A végrehajtó vagy uzsorás kezéből már nem tudja visszakapni a vagyonát.

A törvény által üldözötté válik, és ha beindul a gépezet, nincs sok esélye a menekülésre. Az emberi jogokról elfeledkezhet. Senkit sem fog érdekelni, hogy mi lesz Önnel, szeretteivel, alkalmazottaival. Valami törvényféleség nevében a kihalás, a csőd és a teljes lejtmenet vár Önre. Csak egy ügyiratszám lesz és elveszíti igazi arcát.

A névtelen széf egyike a végső lehetőségeknek, mellyel fenntarthatja szabadságát és biztonságát.

Ez egyfajta analógia lelke tizenharmadik kamarájával. Ami ott van elrejtve, az biztonságban van, és egyedül Ön dönt arról, hogyan kell kezeli a tartalmát. Ne hagyja, hogy mások döntsenek a sorsáról, ne éljen zsarnokság uralma alatt. Helyette valósítsa meg saját világát és biztonságát ezen a Földön.

Anonimitás

Egy névtelen biztonsági széf nincs senkinek a nevére írva, valójában 100%-ban névtelen. Csak Ön ismeri a számát, és csak Önnek van kulcsa hozzá. Nincs nyilvántartás, nincs bürokrácia. Csak és kizárólag az Öné.

Nem számít, milyen indok vezérli. Lehet, hogy nem bízik a bankokban, tart a piaci instabilitástól vagy egyszerűen csak a magánéletét szeretné védelmezni, nem akarja, hogy bárki más beleavatkozzon a magánügyeibe. Ne engedje, hogy a zsinóron rángassák, mint egy marionettbábut, helyette mutassa meg erős oldalát és álljon a sarkára.

Ahelyett, hogy a pénzt a matracba varrná, melyet aztán azonnal előkerül egy betöréskor vagy házkutatás során, próbáljon meg egy névtelen széfet létrehozni. Biztosítsa a védelmet és a biztonságot és szüntesse meg a kockázatokat. Mindig jobb, ha több raktárhelyiség van, nem jó minden értéktárgyat és dokumentumot egyetlen helyen tárolni. Az pedig egyáltalán nem jó, ha ezeket össze lehet kötni az Ön személyével vagy cégével, melyek így nyomon követhetővé válnak.

A centralizáció kényelmet, gyors cselekvést, hatékonyságot és könnyedséget biztosít, de egyben sebezhetővé és  sérülékennyé is tesz. Ne gyengítse magát a nyomás hatására, sokkal inkább emelkedjen ki az átlagból és tartsa meg büszkeségét. Minél több lehetőségünk van az életünkben, annál szabadabbak vagyunk.

Mi lesz a következő vállalkozása eredményével, ha nem kezd el védekezni az egyre növekvő bevallási kötelezettségek ellen? Milyen irányba tart az életszínvonala? Ne vállalkozzon és ne éljen egy olyan kémkedő világban, ahol jogilag felügyelik minden keményen megdolgozott pénz elköltését. Érdemes anonim biztonsági széfben gondolkodnia.

Könnyebbé teheti az életét. Tegyen félre. Menjen más irányba, mint a többiek.
Kezdje el a saját életét élni. Legyen erős és rettenthetetlen. Gyorsítsa fel velünk az álmaihoz vezető utat.

Garantáljuk a biztonságát. Figyelembe vesszük a társadalom fejlődését, rugalmasan reagálunk a tényekre. A mi válaszunk az anonim biztonsági széf. Nem fogjuk hagyni, hogy eltapossanak, megtaláljuk a szabadság alternatív módjait. Anonim biztonsági széfünk használatával erős partnerre lel bennünk. Itt vagyunk az Ön számára.

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.