Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

KINTLEVŐSÉGEK KEZELÉSE

 

Mindkét fél szemszögéből nézve tudunk szakmai tanácsadást nyújtani azzal kapcsolatban, hogy mi a tennivaló a követelések fennállása esetén.

  1. Visszafizetjük a tartozásait, így az adósságot megszüntetjük.

Üzleti tevékenységet folytat és egy sikertelen szakasz van Ön mögött, amelyből kötelezettségek származnak? Szeretne megszabadulni a tartozásaitól, szeretné, ha ily módon megszűnne az adóssága?  Jogi személyek és magánszemélyek számára is van megoldásunk a gazdaság, a pénzügyek, a kötelezettségvállalások, a szervezet és a menedzsment szintjén.  Tudjuk, hogy mi a teendő.  A kötelezettségek és kintlevőségek felszámolásában is járatosak vagyunk.

Kiváltjuk a harmadik fél felé fennálló kötelezettségeit, ezáltal csökkentjük az adósságait.

Harmadik, független szervezetként lépünk a képbe.

A követeléskezelés területén fennálló szakmai lehetőségeinknek és tapasztalatunknak köszönhetően:

  • tárgyalni tudunk bankokkal,
  • tárgyalni tudunk hitelezőkkel.

Velünk csak nyerhet.

Megpróbálhatja saját szakállára is, de olyan problémák merülhetnek fel, amikből nincs kiút.  Szakemberre van szükség, aki tudja, hogyan kell kezelni a helyzetet, aki ismeri a jogokat és kötelességeket, aki tudja, hogy hová kell eljutni.  Ott is tudunk megoldást, ahol első pillanatra semmilyen kiút nem látszik. Tudjuk, hogy mi az, ami várhat és mi az, ami nem.

Tapasztalatból tudjuk, hogy független megfigyelőként jobb tárgyalási pozíciót tudunk kialakítani. Érzelmek és személyes kapcsolódás nélkül, jogi tanácsadónkkal együtt jobb feltételeket tudunk elérni, mint a kötelezett. Ellentétben Önnel, nem veszítjük el a fejünket, mert egyszerűen más a szerepünk, nem vagyunk sem adós, sem közvetlen hitelező.  Azért jöttünk, hogy mentsük a helyzetet és mindent megteszünk, hogy Ön megmenthesse az adósságát, illetve meg tudja menteni mindazt, amit csak lehet.

  1. Követeléskezelés - Mi jelent a koncepció?

A követelések kezelése gyors és hatékony adósságkezelést takar. Népszerű szolgáltatás minden olyan hitelező számára, akinek már elfogytak az egyéb törvényes eszközei. Azoknak, akik belefáradtak a helyzet megoldásába, a pénzükért való könyörgésbe és nem akarják idejüket a problémák megoldásával és bíróságra járással tölteni.

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.