Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁG, MÁSODIK ÚTLEVÉL

Ön is szerezhet kettős állampolgárságot és második útlevelet.

Hallott már a kettős állampolgárság megszerzésének lehetőségéről?
Ismeri a feltételeket és előnyöket? Megfelelően használja? Bemutatjuk Önnek a lehetőséget:

A tulajdon hatékony védelmének és az adóoptimalizálásnak egyik módja a kettős állampolgárság.

A kettős állampolgárság megszerzése széles körben használt lehetőség egy új élet kezdetére. Ha Ön az emberek azon csoportjához tartozik, akik életükben komoly vagyont tudtak felhalmozni, akkor egyik fő céljává a megszerzett tulajdon védelme, megőrzése válik.

A kettős állampolgárság a mindennapi életben annyit jelent, hogy Ön két (vagy több) ország állampolgára, és ennek megfelelően vannak jogai és kötelezettségei. Néha az emberek tévesen azt gondolják, hogy a kettős állampolgárság további adminisztratív kötelezettségeket és adóterheket ró a tulajdonosra, de ha mindezt megfelelően intézik, akkor valójában éppen az ellenkezője igaz. Olyan ez, mint a konyhakés: a kés a konyhában segítség, de ha rosszul használjuk, megvághatjuk magunkat. Minden attól függ, hogy mennyire felkészült az Ön mellett álló mentor, és megmutatja-e Önnek a legkedvezőbb lehetőségeket és trükköket.

11 ok, amiért érdemes második állampolgárságot, második útlevelet szerezni.

adó optimalizálás zenron

Adóoptimalizálás

A kettős állampolgárság megszerzésének egyik leggyakoribb célja a jólét megóvása stratégiai adótervezés révén. Egyes országok adóterhei aránytalanul magasak az ország által nyújtott szolgáltatásokhoz, ellátásokhoz képest. A kettős állampolgárság megszerzése segíthet enyhíteni az adóterheken.

Befektetések és nemzetközi lehetőségek

A kettős állampolgárság vagy a második útlevél lehetővé teszi Ön számára, hogy olyan befektetéseket eszközöljön, banki szolgáltatásokat vegyen igénybe vagy olyan üzleti tevékenységet folytasson, ahol és amire korábban nem volt lehetősége. A több lehetőség nagyobb szabadságot és mozgásteret kínál.

BANKSZÁMLÁK KÜLFÖLDÖN

Bizonytalanság

Némely országokban gyakran maga a kormányzat jelenti a legnagyobb veszélyti a személyes szabadságra és a pénzügyi biztonságra nézve. A kockázat az államadósság növekedésével párhuzamosan nő. Extrém esetekben az állampolgárok mozgásterét is korlátozzák. Ha Ön tudatában van ennek a helyzetnek és nem akar hirtelen kedvezőtlen helyzetbe kerülni, mint egy játékbábu, akkor valószínűleg itt az idő kiváltani egy második útlevelet.

Üzleti Angliában-ÁFA-készen álló vállalatok Nagy-Britanniában

Adatvédelem és tulajdonvédelem

Hisszük, hogy mindenkinek joga van megvédeni a magánéletét és a vagyonát. Vannak olyan országok, amelyek nem tartják tiszteletben ezt a jogot, és a nyilvántartásokat mindenki számára hozzáférhetővé teszik. Ez több mint jó ok arra, hogy kettős állampolgárságot szerezzünk.

nemzetközi adótervezés zenron

Védelem különféle támadások ellen

A kettős állampolgárság megszerzésének másik oka a család védelmének biztosítása. Ha Ön magas besosztásban van, sikeres vállalkozó vagy jól ismert személy, hazájában negatív hozzállást tapasztalhat bizonyos csoportoktól, akiknek érdeke egyértelmű: nyilvánvalóan ártani akarnak Önnek.

Angliában működő vállalkozások Anglia védelmi tulajdonában

Generációs előnyök

Ha második útlevelet szerez, az előnyöket családja és a következő generáció is élvezni fogja. A gyermekei, unokái...

Cégalapítás Angliában

Egészségügyi ellátás

A magas színvonalú egészségügyi ellátás és a világszínvonalú orvosok elérése lehet egy másik kiváltó ok arra, hogy kettős állampolgárságot, újabb útlevelet szerezzen.

kettős állampolgárságú zenron

Az életminőség javítása

Az egyik fő ok, amiért az emberek második állampolgárságot, második útlevelet szereznek. Megéri korlátlan lehetőséget biztosítani önmagunknak és családunknak.

konzultáció zenron

Katonai szolgálat

Ha Ön vagy gyermeke otthonában katonai szolgálatra kötelezett, ám az Ön életről alkotott felfogása nincs összhangban ezzel a kötelezettségggel, akkor kihasználhatja a kettős állampolgárság és második útlevél adta lehetőséget, hogy a kötelesség alól mentesüljön, feltéve, hogy a másik ország jogrendszere erre lehetőséget biztosít.

BANKSZÁMLÁK KÜLFÖLDÖN

Emberrablások

Talán megrázónak hangzik ez az ok, de olyan világban élünk, ahol emberek bizonyos csoportjai nem bocsátják meg a sikert és azt hiszik, hogy joguk van a mi érdemeinken élősködni. A kettős állampolgárság lehetővé teszi, hogy elhárítsa ezt a veszélyt az Ön és családja feje felől.

megbízható zenron

Az állampolgárságról való lemondás

Ha úgy dönt, hogy drasztikus lépést tesz és lemond az állampolgárságáról, valószínűleg szüksége lesz egy második útlevélre ezen a bolygón. Ha megfelelő célországot választ, hatalmas adózási és egyéb előnyökre tehet szert.

A cápákkal teli vizekben fontos, hogy hiteles forrásból szerezzen megbízható információkat.

Hogyan intézhető a kettős állampolgárság és a második útlevél?

Nem mondjuk, hogy a kettős állampolgárság és a második útlevél megszerzése egyszerű. A törvények adta keretek közt nem létezik gyors és olcsó megoldás.
Ez azonban adott esetben nem csökkenti a második útlevél, a kettős állampolgárság megszerzésének szükségességét.

Bizonyára észrevette már, hogy a világon sok a téves információ, a manipulatív tanács, aminek következtében komolyan sérülhet a mozgásszabadság.  A cél ennek pont az ellenkezője: minimálisra csökkenteni a problémákat és bővíteni a lehetőségeket.

Kettő több mint egy, ami a kettős állampolgárság és a második útlevél esetében többszörösen igaz.

Szabad lesz: ha nem tetszik egy ország, válthat.
Elkezdheti az útkeresést az egyre szigorodó törvények útvesztőjén keresztül.
Nyissa fel a nemzetközi pénzügyi szolgáltatások ajtaját!

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.