Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

Egyesült Királyság

Alapítson vállalkozást Angliában. A cégalapítás Angliában gyors és nem drága. Zavarja, hogy a tényleges munka helyett mindenféle papírmunkákat végez? Anglia vállalkozása 24 órán belül elindítható.

Nagy-Britannia és az üzlet.

Gyors cégalapítás. Nagy-Britanniában néhány óra alatt elindul a vállalkozása! Képzelje el, hogy míg néhány országban heteket vagy akár hónapokat is kell várnia, az Egyesült Királyságban vállalkozása 24 órán belül feláll.

 • A cégtulajdonos korlátozott felelősséget vállal a cég tartozásainak kapcsán.
 • Egy angol cég tulajdonosánka lenni presztízsértékű, tekintélye megnő az üzleti partnerek szemében.
 • A jónevű európai helyszínhez vállalható adók társulnak. A nyereség társasági adó köteles. A kisvállalkozások egy „kisvallálkozási nyereségadót” fizetnek, amely jelenleg 20%. A nagyobb cégek 1,5 millió GBP feletti profitjuk után 21% társasági adót fizetnek.
 • A világ legrangosabb bankjai állnak nyitva az Ön számára, mi pedig segítünk magán és vállalati bankszámlájának megnyitásában!
 • A korlátolt felelősségű társaságok alkalmazottaik nyugdíjbefizetéseinek támogatását költségként leírhatják, ami egy remek kedvezmény nem csupán a cégek munkavállalóinak számára.
 • Létre lehet hozni ún. alvó céget is, ami azt jelenti, hogy a társaság nem aktív.

De legyen óvatos!

Az üzleti információk nyilvánosan hozzáférhetőek. Míg korábban díjat kellett fizetni ezekért az információkért, jelenleg minden adat hozzáférhető az interneten, beleértve a tulajdonos(ok) és az igazgató(k) személyét. Ez az oka annak, hogy sok cég használ  használ kinevezett tisztségviselőt a névtelenség védelmére.

Névtelenség. Mindenkinek - és különösen egy vállalkozónak - joga van a magánélethez. Ez a véleményünk! A névtelenség elvi kérdés, és Önnek joga van hozzá!

Egyrészt hagyományos, másrészt konzervatív. Anglia klasszikus és egyben modern, tisztán brit, ugyanakkor nagyon nemzetközi. Kontrasztok és nagyszerű üzleti lehetőségek országa.

Alapítson céget Angliában ma.

Vállaljuk az angliai cégügyek professzionális intézését.

 

Üzleti vállalkozása van és elege van a bürokráciából, jogszabályokból, nehézkes hivatali ügyintézésből? Nagyszerű hírünk van az Ön számára. Nem kell tovább elviselnie. Könnyedén megvalósíthatja azt, hogy egy külföldi befektető távolságából és pozíciójából folytassa tevékenységét.

Lehet, hogy Nagy-Britanniát egy olyan országnak nevezik, ahol folyton esik, de a nap mindig süt a szigetország vállalkozásaira! Havonta körülbelül harmincezer új társaságot hoznak létre. Ez az egyik legnépszerűbb célpont a külföldiek körében, ráadsául egy Ltd. Külföldön sokkal jobban mutat, mint egy Kft.

Nagy-Britannia - az Egyesült Királyság világszerte jó hírnévnek örvend. Népszerűségét a világos és átlátható jogi feltételknek, az alacsony bürokráciának, az egyértelmű adótervezési struktúráknak, professzionális kereskedési lehetőségeknek, holding és “trust” struktúráknak, valamint a bankpiac és tőkepiacok magas szintű jelenlétének köszönheti.

Mondjon igent egy brit Ltd. társaság létrehozására!

EGYSZERŰSÍTSE AZ ÉLETET, ALAPÍTSON LTD -T!

 • Korlátolt felelősségű társaság alapítása 2 napon belül.
 • Üzleti cím 12 hónapra exkluzív helyen London központjában, ahol helyben tárgyalót is bérelhet
 • ÁFA regisztráció (az adóhatóság (HMRC) általelőírt összes dokumentumot be kell nyújtani)
 • Hivatalos levelek továbbítása (nem tartalmazza a normál leveleket)
 • Minden hivatalos regisztrációs költség, valamennyi szükséges dokumentum kitöltése és benyújtása
 • Megkapja a társasági szerződést, a cégalapítási dokumentumokat és az alapszabályzatot
 • Számlanyitás Angliában, dombornyomott bankkártyával (Visa, MasterCard), internetes és telefonos banki szolgáltatások, csekkfüzet, személyi bankár, teljes szolgáltatási csomag
 • Angliában a társasági adó 20%
 • Az ÁFA kétkulcsos tartalmaz, 20% az alap, kedvezményes 5% bizonyos szolgáltatásokra és termékekre.
 • Kettős adózás elkerülésére irányuló szerződések
 • Az osztalékokra, a kamatokra és a jogdíjakra kivetett adó mértéke 5% azoknak a társaságoknak az esetében, amelyekben a társaság részesedésének több mint 25%-át az Egyesült Királyságban birtokolják, 15% az osztalékadó minden más esetben.
 • A könyvelés szükséges, adóbevallások benyújtása szükséges.
 • Audit - nem kötelező.
 • Anonimitás és adatvédelem: Az igazgatók és tulajdonosok adatai nyilvánosan elérhetőek a cégnyilvántartásban.

CÉGALAPÍTÁS, SZÉKHELY, HIVATALOS LEVELEK TOVÁBBÍTÁSA, HÍRNÉV NÖVELÉSE, ÚJ PIACOK MEGHÓDÍTÁSA - EZT NYERHETI!

"Életünk sikere nem a meglévő körülményeken múlik, hanem a meghozott döntéseinktől függ".

A cég székhelyeként csak olyan rangos címeket kínálunk, amelyek támogatják és növelik cége hitelességét. Ha olcsó szolgálataást keres a cégalapításhoz és a székhely szolgáltatásához, vegye fel a kapcsolatot egy másik „vállalkozással”, ami valószínűleg egy lakásban biztosít majd székhelyet, felhívva ezzel a helyi hatóságok, az adóhivatal és a rendőrség figyelmét, melyek alaposan ellenőrzik az ilyen címeket és az ezeken a címeken található cégek tevékenységét.