Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

CÉGVÁSÁRLÁS,
EGYESÜLÉS

Egy sikeres akvizíció megfelelő időzítést és valamennyi szempont megfontolt mérlegelését jelenti.

Egy cég felvásárlása minden esetben többszörösen összetett projekt, ahol  szükség van a mind a gazdasági, mind a jogi és adózási hatások kiértékelésére.  Az adózási kérdések kiemelt hatással vannak a tranzakcióra. A konszolidáció és a szerkezetátalakítás egész Európában növekvő tendenciát mutat.
Szolgáltatásaink részeként megoldásokat kínálunk cégek, üzletrészek megvásárlásához, vállalategyesítésekhez, cégeladáshoz, szerkezetátalakításához. Ügyfeleink cégek, magánszemélyek és fejlesztési alapok.  Annak érdekében, hogy a legigényesebb nemzetközi befektetési csoportok és vállalatok igényeit is kielégítsük, egy szakértői gárdával dolgozunk együtt, és mindig az adott ország adott szektorára fókuszálunk, ezzel biztosítva a rugalmasságot, a minőséget és a szakértelmet. Nem korlátoz minket gazdasági szektor vagy földrajzi elhelyezkedés, ezért tudunk rendkívül rugalmasak lenni. A Zenron and Associates-en kereszül 64 európai országban, Nyugat-Afrikában és Dél-Ázsiában vagyunk jelen az akvizíciókra és vállalati fúziókra (mergers and acquisitions, M&A) valamint a magántőkére (private equity, PE) fókuszálva.

Mit kap tőlünk?

Konzultációs szolgáltatásunk keretében - tapasztalt nemzetközi szakértői hálózatunkon keresztül  - megoldást nyújtunk a vállalati akvizíciók és fúziók (mergers and acquisitions, M&A) megvalósításához, mind a vevők, mind az eladók számára. A vevő számára lényeges a tranzakció erősségeinek és gyengeségeinek, a lehetséges veszélyeknek és lehetőségeknek az egyértelmű azonosítása. Így a vevő a gyorsaság, hatékonyság, eredményesség által versenyelőnyhöz jut, ami megerősíti exklúzív pozícióját. Tárgyalási pozíciójából adódóan vevőnek részletes, egyértelmű tájékoztatást kell kapnia a célvállalatról, lehetőség szerint feltárva a potenciális szinergiákat. A vállalkozásokat gyakran szervezett aukciókon keresztül értékesítik. Ezért kell nagyon jól tájékozottnak lenni és ténylegesen készen kell állni.

Az egyesülés és felvásárlás (M&A) szolgáltatási portfoliója:

  • Akvizíciós stratégia
  • Adómodellezés
  • A tranzakció struktúrája
  • Cégek vagy egyes részlegek, üzletrészek felértékelése, előkészítése
  • A megfelelő partner megkeresése, átvizsgálása
  • A vevő tranzakció előtti átvilágítása, "due diligence"
  • Az értékesítés támogatása
  • Az eladó befektetés előtti átvizsgálása
  • A beszerzés utáni integráció
  • Adásvételi szerződésre vonatkozó tanácsok

Hogyan segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk!

ZENRON "A jobb holnapért"

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.