Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

CÉGELADÁS ÉS ÁTRUHÁZÁS

Cégeladás és átruházás

Érdekli, hogy miként lehet felismerni, hogy eljött az idő egy nehézségekkel küdző cég átruházására? Lehet, hogy éppen most.

A cégeladás leggyakoribb okai a következők:

• a kor, vagy egy olyan helyzet, amikor a cég tevékenységét nincs kinek átadni
• amikor befektető kerestetik, aki átvenné az üzletet és folytatná a tevékenységet
• a cég rossz állapota

Ha a kereslet csökkenését és a hitelezők növekvő nyomását tapasztalja, csak kapkod és nem tudja, mit kellene tenni, akkor legjobb megállni egy percre és elgondolkodni. 

Minél jobban erőlteti, annál kevésbé fog előrejutni. 

Hogyan zajlik a folyamat:

• megvásároljuk Öntől a részesedését
• válságmenedzsert biztosítunk, aki az összekötő kapocs lesz a hitelezők, hatóságok és bankok felé
• Ön így térhez és időhöz jut
• a hitelezőkkel, végrehajtókkal és ügyvédekkel történő kapcsolattartás és napi ügymenet képzett szakemberekre lesz bízva

 Mit hoz Önnek a vállalat átruházása, felvásárlása?

  • időhöz jut és távolabb kerül a működési problémáktól
  • új székhely és névváltoztatás
Talán éppen Ön fog egy napon véleményt írni rólunk:

Vélemény:

"A válságkezelő segített, hogy távolabbról nézzem a helyzetet, levette a rózsaszínű szemüvegemet, ami a forgalom súlya miatt már el is homályosodott. Kiértékeltük a helyzetet, aminek eredményeként az eladás mellett döntöttem."

,,Üzletember vagyok mint Ön és szeretem az életet.  Kacskaringós út van mögöttem, tele buktatókkal. Tudom, milyen, amikor az ember napi 16 órát dolgozik a hét 7 napján, majd a következő hónapban nincs miből kifizetni a számlákat. Így ment ez jó néhány hónapig. Nem volt időm a családomra, a feleségemre, a gyerekekre, barátokra, a hobbimra. Hol történt a változás? Romló egészségi állapotom kapcsán rájöttem, hogy így nem akarok élni, hogy ha így folytatom, aligha várhatok más eredményeket. Most már tudom, a változás lehetséges! Hogy sikeres lehetek és pénzt kereshetek egyszerűen azzal, amit szeretek csinálni, és a családommal, szeretteimmel tudom tölteni a szabadidőmet."

"1995 óta az építőiparban dolgozom, de azt, amin az elmúlt öt évben átmentem, nem kívánom senkinek.  Hosszú ideig halogattam a döntést, mely szerint eladom és felszámolom a céget, egészen addig, amíg az egészségem rá nem ment. Most, hogy visszanézek, csak azt sajnálom, hogy nem tettem meg korábban ezt a lépést. Az ember elvégre is nem ezzel a szándékkal kezd bele az üzletbe, és sajnálja eldobni sok év munkáját. Most másképpen nézek a dolgokra. Ami történt, az alapvetően nekem, az egészségemnek és a családomnak egy felszabadulás volt. Szaktanácsadó is lettem időközben."

Nem számít, hányszor botlik meg az életben, a lényeg az, hogy mindig talpra tudjon állni és tovább tudjon lépni. "A siker nem végleges, a kudarc nem halálos: a bátorság számít, ami a folytatáshoz kell."

Gyors és diszkrét cégeladásokat, kompenzációt biztosítunk.
Egy fizetésképtelen helyzetbe került cég irányítása határozottságot és megfelelő időzítést kíván.
Talán még habozik. Tegye fel önmagának a kérdést, hogy mi fog megváltozni, ha Ön nem vátoztat a hozzáállásán.

Itt vagyunk, készen arra, hogy utat mutassunk.
Akiknek nem vagyunk itt: nem vásárolunk olyat, amit nem ismerünk. 

ZENRON

"A jobb holnapért"

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.