Hívja a +36 70 336 1426‬ telefonszámot!  info@zenronhungary.com        

BANKSZÁMLANYITÁS KÜLDFÖLDÖN

 

Bankszámlanyitás

Az üzlet nemcsak a pénzkeresetről szól, hanem ötletekről, örökös munkáról, pénzügyekben való jártasságról, művészetről, a döntésről mely szerint nemcsak magunkért, hanem másokért is  felelősséget vállalunk, és végül de nem utolsósorban bankokról és adókról.

Lehet hogy Ön azt gondolja, hogy egy külföldi bankszámlanyitás nem is olyan nagy dolog. Valóban ilyen illúziók keringenek a világban… Napjainkban ugynakkor nem lehet csak úgy besétálni egy bankba, majd az ablaknál azt mondani hogy „szeretnék nyitni egy bankszámlát, itt a pénz”, majd máris bankszámlatuladjonosként kisétálni. A nemzetközi piacokon napról napra változik a helyzet, és manapság a bankok gondosan megválasztják lehetséges ügyfeleiket. Erre számos eset és botrány ad nekik jó okot, hiszen egy banknak nem éppen jó reklám, ha pl. egy csalás kapcsán a nevét említik. A bankok működését szigorú szabályok határozzák meg. Így aztán ha szeretne egy vállalkozói számlát nyitni, készüljön fel rá hogy a bank nemcsak Önnel, hanem még a nagymamájával kapcsolatban is tesz fel kérdéseket. Különösen akkor, ha egy offshore cég részére kíván bankszámlát nyitni, azaz egy olyan cég részére, amely másik országban van bejegyezve, ami akár egy adóparadicsom is lehet. De még az adott országban bejegyzett cégek sem mindig biztonságosak a bankok szrmszögéből nézve.

Legyen Ön akár egy induló vállalkozó (és legyen az akár offshore onshore cég) vagy éppen cégével a nemzetközi piacokon kíván terjeszkedni, ha biztos akar lenni abban hogy vállalkozása jó irányban halad és le fogja győzni a versenytársakat, akkor szakmai hozzáértésétnek egyik bizonyítéka az, ha bankszámlanyitási szolgáltatást vesz igénybe, melyen keresztül leegyszerűsödik a bankkal való kommunikáció, és egyéb segítséget is kap.

Segítünk a megfelelő bank kiválasztásában, hiszen minden cég más és más, így aztán más és más feltételek is segítik abban, hogy a versenytársak elébe kerüljön. Segítünk továbbá a bankkal történő kommunikációban és elkészítjük a szükséges dokumentációt.

Tanácsadónk elkíséri Önt a kiválasztott bankba egy személyes interjúra. Megjelenésünk kifejezetten előnyös, és az évek során megtanultuk, hogy hogyan kell kezelni a bankároktól várható kérdéseket.

Miért is tervezheti Ön hogy egy másik országban nyit cégének bankszámlát?

Egy külföldi bankszámla számos jövőbeli előnyhöz juttatja Önt. Csökkenni fognak a kockázatai, melyek minden vállalkozást elkísérnek, legyen az versenytársak hatása, a fizetések felgyorsítása, a devizaváltások kapcsán jelentkező megtakarítások, fizetésképtelenségi eljárások, stb. Fontos lépést fog ezzel megtenni az üzleti kockázatok megfelelő elosztása terén. Ezen túlmenően elérhetőbbé válik külföldi partnerei számára, csökkennek a banki költségei, banki átutalásai gyorsabban teljesülnek.

Vállaljuk bankszámlák nyitását mind cégek, mind magánszemélyek részére.

Kérje még ma ajánlatunkat. Hívjon minket a +36 70 336 1426‬ telefonszámon vagy töltse ki az űrlapot.