Hívja +36 1 701 0417   info@zenronhungary.com        

OFFSHORE CÉGEK
"ADÓPARADICSOMOK"

Offshore cégek - jogi adóoptimalizálás.
Adóparadicsomok elérhetőek az Ön számára is.

Nem titok, hogy jelenleg nem nehéz áthelyezni a vállalatokat a rendeltetési helyek között, és kihasználni azt a tényt, hogy az egyes országok létrehoztak olyan vállalkozásokat, amelyek "versenyelőnyökkel" rendelkeznek. Valójában például úgy tűnik, hogy egyes országok olyan nemzetközi megállapodások megteremtését hoznak létre, amelyek megakadályozzák a lakosok kettős adóztatását, mások pedig minimálisra csökkentik az adózás csökkentését. Ki találja, mely országokban sikeresebbek a vállalkozók?

Az offshore vállalatok használatának előnyei a következők lehetnek:

 • Tulajdon és adatvédelem, ingatlanvédelem
  (Példa: A Ltd vállalat egy ciprusi vállalat tulajdonosa, akinek a személyazonossága ismert és bejegyzett a cégnyilvántartásban - a ciprusi vállalat tulajdonosa anonimizálva van),
 • A bürokratikus terhek csökkentése
  (Olyan rendeltetési helyek használata, ahol az államigazgatási jelentések minimális követelményekre támaszkodnak),
 • Adóoptimalizálás
  (Például, ha olyan országba költözünk, ahol a vállalkozások mentesülnek a jövedelem- vagy jövedelemadó-kötelezettség alól),
 • Üzleti kockázatok megoszlása (fizetésképtelenségi viták), versenytámadások
  (A tulajdonjogok névtelenítése, tulajdonjog felosztása több szervezet között)
 • Növekedés más világpiacon, a vállalat márkája erősítése
  (Ez gyakran előfordul a vállalkozások létrehozása, például amikor üzleti tevékenységét az USA-ba bővíti).

Az offshore kifejezés használatát egy olyan vállalkozás leírására használták, amely egy másik országban található, ahol a vezetés és a munkavállalók ténylegesen elhelyezkednek. Néha az offshore tévedten "adóparadicsom"–nak nevezik, de a lakosság többségét gyakran ezt a megnevezést használja. Miért nem tehetünk közéjük egyenlőséget? Mert az adóparadicsom is lehet az ország, ahol az üzleti tevékenység zajlik - például az Ön országában is jöttek létre olyan gyártó cégek, amelyek ösztönzők alapján jöttek ide, és gyakorlatilag semmilyen adót nem fizetnek. Még az offshore rendeltetési helyek is magasabb adóterheléssel rendelkezhetnek, ha alternatív előnyöket kínálnak (például a magasabb tulajdoni védelem, mint a hazai garancia).

A vezetői tervezés szempontjából az adónak olyan költségnek kellene lennie, mint bármely másnak - amint az adóztatást így kezeljük, nagy teret találunk az optimalizálás és a terv készítéséhez. Teljesen jogszerű és törvényes, az adóteher optimalizálása - ami persze más, mint az adóelkerülés, az adófizetés nemfizetése és az adócsalás.

Gondolkodik az adóoptimalizálási lehetőségekre is az Ön vállalkozásában?

A szakértők csapata készen áll a legnehezebb kérdésekre is!
A jogi optimalizálás nem azon a tényen alapul, hogy az egyes országok "nem beszélnek" egy más közt, és jelenleg nem adják át az adózó lakóinak adatait, vagy betétbiztosítási pénztárak egy olyan külföldi bankban, amelyik megtartja a banki titkot és az információkat a benne tárolt pénzről. Az itt ismertetettek tipikus példái az adóelkerülésnek, amely a világ legtöbb országában tiltott, és amelyet biztosan nem javasolunk.

A tisztességes és hatékony adótervezés célja olyan megoldás megtalálása, amely által a világ egyes országai által kínált előnyöket legitim módon hasznosítják. Ezért erősen javasoljuk, hogy ne végezzen offshore optimalizálást, hacsak nem rendelkezik megfelelően leképezett nemzetközi joggal, és nem ismeri a célzási hely törvényeit és pénzügyi szabályait.
Ha most egy offshore üzlet létrehozására gondol, örömmel meg osztjuk tapasztalatainkat és tanácsot tudunk adni Önnek, hogy melyik megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön céljaihoz.

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk az oldalon található űrlapon, és örömmel megtárgyaljuk Önnel a részleteket.

Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.
Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

reCAPTCHA is required.
Védelem a spam, kattints