Hívja +36 1 701 0417   info@zenronhungary.com        

A  TULAJDONOSOK  NÉVTELENSÉGE

VAGYONVÉDELEM

A tulajdonosok névtelensége

Az adóparadicsomok gyakran ellentmondásos hírnévnek örvendenek, annak ellenére is, hogy ezek teljesen jogszerű megoldásnak számítanak. Ez a kép nem azt jelenti, hogy csak azok a vállalkozók nyitnak itt vállalatokat, akik megbízhatatlanok, és akik néhány év múlva a vállalat vezetésével az adóparadicsomokba jönnek, hogy a Seychelle-szigeteken élvezzék a szó szerinti paradicsomot. Sok vállalkozót az adóparadicsomokba nagyon jó okok vezették. A vállalkozók fő motivációja a magánélet védelme. A jobb esetben gyakran vezérlik őket ide az aggodalmak a tulajdonnal kapcsolatban, félnek az egészségükért vagy szeretteik biztonságáért.

Az ingatlan, közügy?

A hazánk tulajdonosi szerkezete rendkívül átlátható. A kivonathoz a Kereskedelmi Nyilvántartás listájából napjainkban mindenkinek van hozzáférése, az adatokat mindenki nyomon követheti. A további, amit ki lehet keresni anélkül, hogy Hercule Poirot elméjével rendelkezne, a kivonat az ingatlan-nyilvántartásból, vagy elolvashatja a vállalat pénzügyi kimutatását, amelyben az érdekelt személy szerepel. És viszont megtudhatja a személyes adatokat is, például a személyi azonosító számot vagy a tartózkodási helyet.

Ne fedjen fel semmit, mi tudjuk: a titoktartás megvéd minket.

Miért kellene törekedni az ingatlan eltitkolására?

A versenytársak gyakorlata távol áll a Gyors nyilak-tól. Erős versenytársi küzdelem néha olyan módszerré válik, amelyet nem szégyelné a jakuza sem. De a negatív hatásokat csak a normális társadalmi élete érzi meg.

A házam (és a cégem), az én váram

Néhány ország, különösen Európában, nagy örömmel dobja a közmondásos ragadozók elé úgy, mint Nero császár a gladiátorait az arénába. Hogyan védekezhetsz? Szerencsére lehetőség van az opálosodásra, és ennek eredményeképpen a külföldön történő üzletkötéssel védeni tulajdonukat. Az offshore cégek tehát az alternatív lehetőségek egyike lett az eredeti anonimitás megőrzésének.

Egy népszerű adóparadicsom, ahol a magánélet garantált, és gyakorlatilag nincs valódi tulajdonosa.

Egy másik alternatíva az úgynevezett nominálszolgáltatások kombinációja, amely önmagában használható. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy másik személyt a tulajdonos, az igazgató vagy a vállalat vezetői pozíciójára rendeltek el, aki egy bizonyos mértékig ellátja ezt a funkciót. Az igazi tulajdonos titokban marad, mert ez előnyös lehet verseny küzdelemben, vagy védi őt a nem kívánt média figyelmétől. Ez a személy aktívan vagy passzívan képviseli a vállalatot, és mindig követnie kell az általa kapott utasításokat, soha nem jár egyedül önmagában. Ezért szükséges, hogy a jelöltet egy hiteles és elismert közvetítővel tárgyalják. Az ilyen hatásköröknek furcsa kezekben való meggondolása nagyon kockázatos. Segítünk abban, hogy a megfelelő személyt a jelölt pozícióba helyezzük és pontosan meghatároztuk hatáskörüket.

Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon  +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.
Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

reCAPTCHA is required.
Védelem a spam, kattints