Hívja +36 1 701 0417   info@zenronhungary.com        

A TÁRSASÁG LÉTREHOZÁSA ÉS VEZETÉSE
AZ ÖSSZES ÚTICÉLOK ÁTTEKINTÉSE

Nyisson vállalkozást külföldön

Nem titok, hogy az üzleti környezet minden országban előnyökkel és hátrányokkal jár.

A legáltalánosabb indokok a vállalkozók belépésének az offshore vállalkozásba:

• a tulajdonjog névtelenítése
• pénzügyi - adóoptimalizálás
• a bürokrácia csökkentése
• a márka megerősítése

Pénzügyi ok - az offshore üzletbe való belépés révén az adóoptimalizálás jelentősen megindulhat, és reálisan elérheti a népszerű úti célok körülbelül egy-egy évtizedes adókulcsait. Ez azonban ne az egyik legfontosabb ok. A változás másik oka lehet a tulajdonjog névtelenítése és a tulajdonosok magánéletének védelme. További ok leggyakrabban a vállalat bürokratikus terheinek csökkentésére vonatkozó követelmény - a vállalkozók meg akarnak szabadulni a túlzottan kötelező adminisztratív cselekményektől. Vannak olyan úti célok, amelyek ezekhez a kérdésekhez barátságosabbak. További ok a cég márkájának megerõsítése és a cég késõbbi növekedése a globális piacon.

Vigyázat: Nem minden külföldi telephelyen, majd utólagos számlázásnál automatikusan azt jelenti, hogy ez a megoldás jogszerű - ha a megoldás nem megfelelő, a kiválasztott lépéseket adócsalásnak lehet minősíteni. Az a tény, hogy a cég optimalizálja az adókedvezmény összegét, nem feltétlenül ugyanaz, mint amikor nem fizeti az adókat és illegálisan elkerüli őket.

Az optimalizálás célja az adófizetési kötelezettség minimálisra csökkentése a jogi csatornákon belül.

Hogyan lehet intelligensen kihasználni a külföldi vállalatokkal való üzleti tevékenység előnyeit, mi közben teljes mértékben betartja az ország törvényeit és az EU-irányelveket? Örömmel tájékoztatjuk Önt! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a különböző típusú vállalkozások megoldásainak megtalálásában, és segítünk megtalálni Önnek is az optimális modellt.
Valóban sok hely közül választhat - válasszon a legmegfelelőbb 64 célállomás közül! Minden országnak más-más előnyei vannak a vállalkozó számára.

A külföldi célállomások az ellátások típusa szerint onshore és offshore-ra oszthatóak, attól függően, hogy milyen előnyöket nyújtanak a vállalkozóknak.


Az onshore országok
olyan országok, amelyek túlnyomórészt Nyugat-Európában találhatók, stabilabb jogi környezetet és alacsonyabb adómértéket kínálva. Ezek az országok megkövetelik lakosoktól a könyvelés vezetését, adóbevallás benyújtását és az adók fizetését. Jellemzően ezek közé tartozik az Egyesült Királyság, Hollandia, Svájc, Luxemburg, Málta vagy az Egyesült Államok.

Az offshore országok viszont minimális nyilatkozatot és díjat kérnek lakóiktól (rendszerint a cég csak a forgalmától függetlenül rögzített éves díjat fizet), általában nincs szükség a számlák vezetésére. Másrészről, még egy szárazföldi célállomáson általában egy üzleti vállalkozás szemszögéből növelik az üzleti hitelességét, ellentétes ez az offshore országokban. Az offshore országok jellemző képviselői például Seychelles, Bermuda, Brit Virgin-szigetek, Gibraltár, Bahama-szigetek vagy Belize. A nem megfelelő integráció károsíthatja a vállalat márkáját.

Vannak különböző modellek a vállalkozás irányítására.
Az első lehetőség az, hogy a közvetítői szolgáltatásokat csak egyszer használja ki a vállalat és a cég bankszámla létesítményére, majd hagyja, hogy a következő adminisztráció biztosítását, az elkészített jelentéseket vagy a kommunikációt a hatóságokkal az igazgatók vagy más belső személyzet végzi el. A másik lehetőség például, hogy kész vállalatot használ (ready-made), amelynek már egy bizonyos történelmi háttere van, el van készítve a dokumentáció és a menedzsment kiszervezett egy szakember, aki kezeli a szükséges műveleteket az irodában (mint amikor egy külső cég bér vagy könyvelés számítását végez). Természetesen, ezen szolgáltatások igénybevétele esetén az ügyfél teljes körű ellenőrzést gyakorol a vállalatánál, és teljes jogkörrel rendelkezik minden olyan jogi aktusra vonatkozóan, amelyet tovább tud nyújtani.
Természetesen vannak olyan változatos beállítások, amelyeket külön-külön beállíthatunk - örömmel segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő modellt.

Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon  +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.
Kapjon még ma nem kötelező erejű javaslatot. Hívjon minket a telefonszámon +36 1 701 0417 vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

reCAPTCHA is required.
Védelem a spam, kattints